En oversigt over gluten Alkohol

28-07-2017 Lea Wee
FONT SIZE :
fontsize_dec
fontsize_inc

Mange forskellige typer af alkohol er faktisk lavet med gluten korn, herunder de fleste øl og mange typer af væsker. Hvis du følger en glutenfri diæt, skal du sørge for at drikke alkoholiske drikkevarer kun gluten. Dette er sværere end du sikkert tror, ​​men fortvivl ikke, virkelig en masse valg

En plan for Alkohol du kan drikke

  • Undgå øl, medmindre det specifikt er mærket "glutenfri".
  • Vin og grappa er næsten altid fri for gluten, men dobbelttjekke ingredienser om vin og frugt cocktail til at smage dem, kan indeholde gluten. I tvivlstilfælde, stick med normal vin.
  • Nogle mennesker, der ikke kan forbruge gluten reagere på spiritus, der er lavet med gluten korn, såsom vodka, whiskey, bourbon, og gin. Kig efter spiritus, der er destilleret fra noget andet end hvede, byg eller rug.
  • De fleste af lys rom og tequila er glutenfri. top-hylde mærker er mere tilbøjelige til at være sikker på, at de billigste muligheder.
  • hårde cider er normalt glutenfri. Vælg cider uden markeret gluten for at være sikker.
  • Blandet drikkevarer er særligt problematisk, fordi de ofte indeholde ingredienser, der indeholder gluten. I tvivlstilfælde, stick med mixere du ved er gluten-fri, gluten-fri ligesom sodavand eller juice.

Øl, vin, cider, og Sake

Som en person med cøliaki eller ikke-cøliaki gluten følsomhed, du skal undgå gluten i alle former.

Ofte er første gang dette emne kommer op er, når nogen tilbyder dig en øl. Det kan ikke være bekendt, at det store flertal af øl er lavet af gluten-hovedsageligt byg korn, men nogle gange hvede og rug. Derfor vil enhver konventionel øl er off-grænser.

Producenterne i de senere år er begyndt at producere en lang række glutenfri øl.

Disse øl er lavet af glutenfri korn, såsom sorghum, hirse og ris. Du kan ofte finde Redbridge, en glutenfri øl lavet fra top producent Anheuser-Busch øl i restauranter og barer. Andre populære øl uden gluten omfatter Bard, New Grist, New Planet, og Verdi.

De såkaldte "gluten-fjernet" øl sælges også til dem, der er glutenfri og omfatter mærker som udeladelse og Estrella Damm Daura. mennesker, der følger en glutenfri kost af sundhedsmæssige årsager bør dog være på vagt over for disse øl "gluten-fjernet." Disse er fremstillet af byg, der er specielt behandlet med et enzym, der nedbryder, men ikke rent faktisk at fjerne-gluten protein. Eksperter har spørgsmålstegn ved, om gluten udfordring i øl er korrekte, og mange mennesker indberette bivirkninger til dem.

Beyond øl, vin almindeligt er sikkert på en glutenfri diæt. Men hvis du overvejer drikke vin er tilsat smagsstoffer, ligesom nogle gange til søde dessertvine frugtsmag og krydderier, bør du være forsigtig og dobbelt-tjekke ingredienserne.

Desuden vin kølere indeholder ofte bygmalt og er absolut ikke glutenfri.

hårde cider, som ACE Cider, Crispin Cider og Woodchuck cider, er glutenfri. Men andre alternativer øl, herunder maltdrikke, limonade, vanskelige og energidrikke, indeholder bygmalt og er ikke glutenfri.

Sake kan være problematisk. Selv om det er lavet af ris, kan den indeholde spor af byg. Desuden er nogle producenter tilsættes en lille mængde destilleret alkohol fra glutenfri korn af hensyn til deres opskrifter. Hvis du ønsker at føle kærlighed, gå langsomt og kigge efter en, er mærket Junmai eller Junmai-shu, hvilket betyder, at det er lavet af ren ris.

Rum og Tequila

Generelt kan du forbruge rom sikkert, hvis du følger en glutenfri diæt. I næsten alle tilfælde er rom glutenfri. De få undtagelser fra denne regel omfatter nogle krydret rom og krydret. Hvis du nyde flavored rom, skal du kontakte producenten for at afgøre, om et bestemt produkt er glutenfri.

Mens ren rom er glutenfri, omhyggeligt pre-made blandinger til med rom, som bestemt til piña colada. Nogle af disse indeholder gluten ingredienser såsom aroma. Igen, skal du kontakte producenten, hvis du er i tvivl, eller oprette din egen pina colada fra bunden ved hjælp kokos fløde og ananas.

Tequila lavet på den traditionelle måde, helt fra den blå agave plante, er naturligt glutenfri. Men nogle billigere mærker betragtes som "mixto" eller slet ikke fra den blå agave plante. Der er en lille chance for, at disse kan indeholde gluten. Du skal kontakte producenten for at spørge. "Mixto" tequila får mindst 51 procent af sin sukker fra blå agave plante, men det kan få de andre 49 procent fruktose og glukose fra andre kilder. Når der er andre kilder, der er involveret, kan gluten sommetider komme i spil.

Nu, for at være ærlig, er det meget usandsynligt, at en tequila producent ville bruge en ingrediens gluten. Men hvis du ønsker at udøve en overflod af forsigtighed, stick med traditionen, den 100 procent blå agave tequila. Ja, det er dyrere, men det er bedre at forebygge end at helbrede, når det kommer til sundhed. Hvis tequila flaske ikke sige "100 procent agave", så er det Mixto. Mixto tequilas vil ikke blive mærket "mixto", de vil bare sige "tequila". Der er mange flere Kombi tequila mærker på hylderne i 100 procent blå agave dem, så du skal begynde din søgning ved at se på top-hylde tequila.

Grain Alcohol

En masse forskellige former for spiritus, herunder vodka, bourbon, gin og whisky, er lavet ved destillation af gluten korn. Selv om mange myndigheder hævder, at alkoholholdig drik destillation fjerner alle molekyler af gluten proteiner, der er ansvarlige for dårlige gluten reaktioner, bør du være opmærksom på, at nogle mennesker udvikler baseret gluten destilleret korn alkohol. Derfor bør du fortsætte med forsigtighed, indtil du ved, om du er blandt dem, der reagerer.

Her er, hvad eksperterne har at sige om at drikke alkohol destilleret fra korn gluten, når du har cøliaki eller gluten følsomhed:

  • National Institutes of Health Awareness Campaign cøliaki gør det til et punkt til at fortælle alle destilleret alkohol er glutenfri, uanset dens oprindelige kilde.
  • Den canadiske Celiac Association enig og sagde, delvist "destilleret spiritus såsom gin, vodka, skotsk whisky og rug whisky er lavet af fermenteret hvede, byg eller rug. Da de er destilleret, ikke indeholder prolaminer og er tilladt, hvis ellers kontraindiceret. "
  • Cøliaki sprue Association, i mellemtiden, anbefaler kun vodka lavet af kartofler, rom, tequila og sammen med vin og spiritus preservative- og fri for farvestoffer og glutenfri øl.

destilleret alkohol

Faktisk har ingen undersøgelse faktisk undersøgt, om mennesker med cøliaki og gluten følsomhed kan roligt nyde destillerede alkoholiske drikkevarer fra gluten kerner uden skade. Nogle forskere testede gin, whisky, vodka og korn gluten for glutenindhold med blandede resultater, har nogle fundet gluten i dem, mens nogle ikke har.

Teoretisk skulle destillationen fjerne alle gluten. Men ikke alle producenter af alkoholholdige drikkevarer destillerede nok gange til helt rense deres drinks. Desuden er nogle tilføje en lille "af" mash "grain efter destillation for at forbedre farve og smag. Og der er altid mulighed for krydskontaminering fra gluten kerner i strukturen i produktionen.

Nogle eksperter har også foreslået, at små fragmenter af glutenproteinet overleve destillation, selv når det er gjort korrekt, og at immunsystemet hos dem, der er særligt følsomme over for gluten kan detektere de fragmenter og reagere. Det også muligt, at der er noget andet i kornet-til gluten der, protein-overlevende destillation og forårsager en reaktion i følsomme mennesker.

alkoholholdige produkter Uanset udtalelser fra eksperter om sikkerheden af ​​gluten korn, har mange mennesker rapporteret alvorlige symptomer efter gluten få dem drukket. Derfor, hvis du nyligt er diagnosticeret, bør du gå videre med forsigtighed for at afgøre, om du kan tåle de brændevin fra gluten kerner. Du må ikke drikke en masse i første omgang og se omhyggeligt for symptomer.

Et symptom hyppigst rapporterede er ekstremt hurtig rus og derefter en tømmermænd, der synes vildt ude af proportion med den mængde alkohol, du har indtaget. Med andre ord, hvis du får beruset fra korn gluten en drink og den næste dag har de værste tømmermænd, at du kan huske, kan du ikke være i stand til at tåle alkohol-baserede glutenfri korn.

alkohol alternative glutenfri korn

Selv i dette tilfælde er gluten kerner oftest anvendes til fremstilling af vodka, whisky, bourbon, rug, og gin. Så du skal undgå drikkevarer fremstillet af alle disse spiritus, medmindre du kender spiritus pågældende er ikke lavet af hvede, byg eller rug. Heldigvis har producenterne optrappet i de seneste år for at tilbyde en bred vifte af alkoholholdige drikkevarer, herunder vodka, whisky og gin, som er lavet af gluten korn:

  • vodka muligheder uden kartoffel gluten, druer, sukkerrør og majs. Populære mærker omfatter Chopin, Tito, og Luksusowa.
  • Gin består ofte af en kombination af ingredienser, herunder gluten kerner. Glutenfri muligheder er svære at finde. Prøve at søge efter Cold River Gin, Monopolowa Dry Gin, eller organisk Schramm Gin, som alle er udelukkende af kartoffelprodukter.
  • Næsten alle whisky er lavet af byg, men der er et mærke, der er fremstillet af sorghum i en plante gluten-dronning Jennie Whiskey fra Old Sugar Distillery i Madison, Wis.
  • Bourbon er lige så problematisk for dem, der reagerer på alkohol destilleret fra gluten kerner. Hvis du kan finde det, så prøv Hudson Baby Bourbon, der er lavet af 100 procent majs.

Cocktail og Spiritus

Desværre er der mange typer af spiritus indeholder alkohol gluten korn, hvilket betyder, at mange blandede drikkevarer er off-grænser, medmindre du ikke kan finde alternativ gluten. Faktisk sirupper og mest populære væsker, ligesom Godiva chokolade likør, er lavet med glutenfrie ingredienser og destilleret korn alkohol fremstillet af hvede eller byg. Kaffe-flavored likør Kahlua indeholder alkohol fra korn, for eksempel, og Baileys Original Irish Cream er lavet med irsk whisky, der er destilleret fra byg og majs.

B og B væske består af en kombination af cognac og benediktinerkloster, som er byg-baserede whisky med en blanding af urter og krydderier. Drambuie er lavet af gluten korn mere honning skotsk whisky. Også frugtsmag likør og andre produkter omfatter ofte alkohol "neutral" destilleret fra korn gluten.

Cointreau, en orange likør, er en undtagelse fra denne regel. Og 'det destilleret fra appelsinskaller. Grand Marnier, en anden orange-flavored likør, der er lavet af cognac og cognac, er også noget alternativ spiritus gluten. vodka-baserede cocktails kan også være en sikker satsning fra det tidspunkt, at de fleste af stængerne er udstyret med mindst en af ​​kartoffel-baserede vodka. Bare sørg for, at alle blandere anvendes, er også glutenfri.